úterý 29. května 2012

YVES ROCHER dárek k nákupu



Když jsem dnes ráno ve spěchu otevírala poštovní schránku, vypadl na mě leták od YVES ROCHER, který hlásá, že si mám přijít pro dárek k nákupu nad 249,- Kč.

Sice ještě vůbec nevím pro co si zajdu, ale tato akce mě láká, protože jako dárek je orientální sprchový olej a já přímo miluju vůně orientu!

Hned zítra se vypravím do YVES ROCHER, abych si to všechno očuchala a třeba i něco pořídím, takže buďte ve střehu a číhejte brzo na nový beauty článek :)

15 komentářů:

  1. Mně ten orient taky nalákal hned jak jsem ho viděla :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Super, to je hned lepší dárek než ta jejich ,,úžasná" bižuterie. Skvělá je ta sleva na líčení, to se normálně nedá moc kupovat, když je tam ten jejich slavný zelený bod, ale tentokrát si půjdu pro stíny, co mám vyhlídnuté už dlouho. Jinak bych s tím nákupem dva dny počkala, je to až od června :-)

    OdpovědětVymazat
  3. jéé, tak to se musím taky juknout do schránky a snad tam na mě taky bude čekat :)

    OdpovědětVymazat
  4. Taky mi to přišlo, ten olej bych brala, ale jsem jaksi bez peněz :))

    P.S.: Dneska jsem si na poště vyzvedla balíček od tebe. Produkty vypadají úžasně, těším se, až je začnu testovat a ještě jednou děkuju! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak jsem dnes byla na čuchandu v Yves Rocher, ale odcházela jsem poměrně zklamaná. Věci, které jsem si chtěla pořídit byly už v nějaké jiné akci, takže bych nedostala sprcháč, pro který jsem tam přišla. No herdek, zítra tam musím v klidu naběhnout znova!

    OdpovědětVymazat
  6. Taky mi to přišlo a docela mě to láká!:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, jenže co si vybrat, když všechno co chci tak mají v akci a už se to neslučuje s touhle? :/

      Vymazat
    2. Ano, buď vše už v jiné akci anebo je na tom zelený bod, což čítá zhruba 95% jejich výrobků Grrrr!! Ale olej je skvělý, voní úplně božsky!
      Verunka

      Vymazat
  7. Holky, jsem zklamaná, nic jsem si nevybrala. Vše co jsem chtěla, tak je v nějaké jiné akci nebo ve slevě a ten olej se na to už nevztahuje. Herdek!

    OdpovědětVymazat
  8. Tenhle sprcháč mám doma už nějaký měsíc a moc ho nepoužívám. Akorát mi stojí v koutě sprchy a čeká, jestli na něj najdu občas chuť :-(
    Voní velice jemně, skoro to ani necítím, dělá celkem příjemnou pěnu, ale je na mě až moc hydratační. Nemůžu ho používat pořád, protože jinak mám dekolt samý pupínek :-/ Takže za mě tenhle sprcháč ne..

    OdpovědětVymazat
  9. mna by zaujimala ta vona:)

    www.mysweetstrawberries.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  10. áno,taky mi dorazilo tohle překvapení do schránky, takže už se těším, až krámek YR navštívím. Jen doufám, že si něco vyberu:D

    http://thecurlydiaries.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...