středa 21. března 2012

Úlovek měsíce - Fred Farrugia




Nadešel čas na další článek. Tentokrát jsem se rozhodla s vámi podělit o úlovek měsíce, který se mi podařil i za výhodnou cenu v Sephora Zličín. Nejedná se však o žádnou novinku, jak by si možná mohl někdo myslet.  Jedná se o moduly s dekorativní kosmetikou značky Fred Farrugia. Produkty mě tak nadchly, že jsem si hned další den běžela dokoupit rychle další - jak mi však bylo řečeno, značka bohužel na našem trhu končí, proto jsem ji pořídila s tak výraznou slevou. Původní cena jednoho modulu byla 390,-, já je však koupila v akci za 100,- za kus! Tento článek tedy věnuji všem "lovcům výhodných nabídek" jako jsem já :)  


O značce
Fred Farrugia je světoznámý francouzský vizážista, bývalý hlavní vizážista značky Lancôme, začínal původně jako kabaretní umělec. Na dráhu vizážisty ho přivedlo jeho nadšení pro barvy a schopnost make-upu vykouzlit z lidí někoho kompletně jiného. Jako umělec se díky make-upu měnil doslova před zrakem diváků. Časem se v něm probudila touha po maskérství a nová ikona beauty světa byla na světě.

Během své dlouholeté kariéry v Lancôme, dal vzniknout prvním leskům na rty v tubě Juicy Tubes.

Nyní má Fred Farrugia svou vlastní kolekci dekorativní kosmetiky, která je v skládatelných modulech. Můžete si tak pořídit jen to, co skutečně využijete. Díky praktickému balení budu mít líčení vždy po ruce. Pouzdro, neboli First Kit, ve kterém je vše ukryto má navíc i zabudované zrcátko.

Veškeré produkty mají důmyslné složení, aby byla aplikace velmi jednoduchá a to pomocí prstů. Přesto je ale v nabídce také set doplňků, například kartáček na řasenku (na obrázku vpravo).



Já jsem si udělala radost rozjasňovačem, leskem na rty,


a třemi dua očních stínů.


Z celého setu jsem maximálně nadšená. Barvy jsou pěkně zářivé a dlouhodržící. Ráda se líčím prstama, je to tak pro mě rychlejší a pohodlnější, takže složení určené k tomuto účelu je pro mě jako dělané. Lesk na rty má velmi příjemnou nelepivou konzistenci, svou texturou mi spíš připomíná balzám na rty než lesk. Příjemně voní a barva není tak zářivá, jak se může na první pohled zdát. Rozjasňovač se dá použít ještě přes tvářenku k dosažení jemného perleťového efektu.

Nejvíce na celé kolekci oceňuji praktické balení, které se dá poskládat podle potřeby. Jelikož často spím mimo domov, je tato paletka mým zachráncem.



CELKOVÉ HODNOCENÍ:


Jak už jsem psala, nadchla mě výhodná cena a praktické balení. Bohužel však značka Fred Farrugia u nás v distribuci končí, jak mi bylo řečeno konzultantkou v Sephoře, proto koho zaujala, tak ať se urychleně vydá do Sephory a uloví si taky pár kousků. Z toho důvodu dávám 9 bodů z 10ti možných.

4 komentáře:

  1. toto som videla myslim v Rime:)

    www.mysweetstrawberries.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mmmmm skvěle! už vím, kam si udělám výlet, až mi něco z toho dojde :D

      Vymazat
  2. Kolik tě prosím stál ten vrchní a spodní díl, aby si dala moduly dohromady? :) a kupovala jsi si k tomu i nějaké štětce? Děkuju :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, no všechno bylo po 100,-, takže i ten obal s ponožkou :) štětce jsem si nekupovala, mám jich víc než dost a většinou se stejně líčím prstem...

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...