neděle 25. března 2012

Clinique Turnaround Concentrate Radiance Renewer


Blížící se jaro má možná pro někoho za následek jarní únavu, stres a napětí, které se viditelně projevuje i na naší pleti. Potřebujeme se "vyloupnout" ze zimní slupky a ukázat světu novou, zdravou a zářivou pleť. Věřím tomu, že nejsem jediná, koho trápí nedostatečně projasněná pleť – jedná se totiž o jeden z hlavních problémů s pletí, který řešíme. Ptáte se, jak se pozná nedostatečně projasněná pleť? Tak především pleť vypadá unaveně, má „nezdravou“ barvu, která se také občas označuje jako „popelavý vzhled“. Na dotek je pleť hrubá a drsná, s drobnými šupinkami na povrchu. Za všechny tyto problémy mohou odumřelé buňky, které se drží na povrchu pleti.

Abychom dosáhli projasněné pleti se znatelně lepší texturou, Clinique dermatologové přišli se zázrakem zhmotněným do podoby řady Turnaround. Ano, troufám si říct zázrak, protože sérum i krém jsem vyzkoušela a již po pár použitích jsem viděla a cítila rozdíl.


Turnaround Concentrate Radiance Renewer



Jemné a lehoučké sérum, které má naprosto dokonalou sametovou texturu. Už jenom samotná aplikace je mi příjemná. Turnaround Concentrate je exfoliační sérum, které projasňuje pleť a zároveň odhaluje nejjemnější texturu pleti. Jak je to možné? Speciální technologie obsahující mimo jiné kyselinu salicylovou neustále uvolňuje vazby, které drží odumřelé kožní buňky na povrchu pleti. Pleť je tak okamžitě na dotek daleko hladší. Polymery a optické částice rozptylují světlo, takže pleť je i okamžitě prozářená. Při pravidelném používání 2x denně – ráno a večer po vyčištění pleti a před aplikací krému – Turnaround Concentrate zlepšuje přirozenou buněčnou obnovu. To má za následek prevenci proti vráskám:)


Já jsem Turnaround Concentrate zatím používala necelý týden, pouze ráno, tudíž nemohu očekávat maximální efekt. Přesto mám pocit, že je má pleť daleko hladší a při pohledu do zrcadla si připadám projasněnější. Asi za to mohou ty optické částice, které mou pleť okamžitě rozzáří:)  Sérum je vhodné pro všechny typy pleti. Samostatné použití je však nedostatečné, vždy je potřeba přes sérum použít krém a to dle potřeby.
                                    (zdroj: www.clinique.com)


Celkové hodnocení


Celkem dávám 10 bodů z 10ti možných. Přípravku nemám co vytknout, jsem s ním naprosto spokojená.

1 komentář:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...