neděle 3. února 2013

Domácí Indie...

Venku je tak krásně a já se musím doma rozčilovat nad Kotlerem (kdo zná, ví moc dobře o kom je řeč).

V pátek jsem měla cestu přes ípák a tak jsem nakoukla do esoterického (nebo éterického?) obchodu  U Džoudyho. přímo na tramvajové zastávce.

Bože, tolik vonných tyčinek na jednom místě jsem snad ještě nikdy neviděla! Chvíli jsem si připadala jako Ála ve voňavé říši. Nemají tam ale tyčinky typu zelené jablko nebo citronová tráva, ale takové ty opravdické až z dalekého východu. A asi milion dalších věcí a vzadu je dokonce i čajovna.

Hned jsem jich pár nakoupila, protože jsem věděla, co mě o víkendu čeká, tak ať si to alespoň trochu zpříjemním.


Sice vůbec netuším jaké vůně jsem to nakoupila, protože písmo mi připomíná rozsypaný čaj, ale voní božsky! A ještě i druhý den je to v bytě cítit.

Takže pro vonné tyčinky budu chodit už jen sem.

No a když k tomu ještě přidám muziku, kterou jsem pořídila naproti v Levných Knihách, tak myslím, že když napíšu, že vás zdravím z Indie, tak nejsem zas tak úplně mimo. Už mi chybí jenom naučit se vařit nějakou indickou kuchyni a je to!


No a jak si zpříjemňujete slunnou neděli vy? Nějaká procházka? Nebo snad beauty rituály? :)

3 komentáře:

  1. kolem Džoudyho pořád chodím, kolegyně říkala, že mají super tyčinky, já jsem teď spíš na oleje, ulítávám si na levaduli:)

    http://neposedarium.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Vzadu čajovna opravdu je:) Ale taková maličká.. nicméně v létě mají i něco jako zahrádku. Delší dobu jsem tam ale nebyla, protože nemívali dýmky (a já když si sednu do čajovny, ráda si dám...). A taky jsem koukala co všechno se tam dá najít. Hlavně na vykuřovadla. Veronika

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...