neděle 13. ledna 2013

Slet blogerek ve studiu Wella

Minulý týden se mi poštěstilo se setkat s ostatními blogerkami v pražském Wella Studiu a odnést si odtamtud mimo jiné i skvělý zážitek, za což touto cestou PR zastoupení velice děkuji. O co že se jednalo?



Hlavním bodem večera byla prezentace novinek Wella a názorné ukázky účesů mistry kadeřníky přímo na nás.





Co je ve Wella lacích na vlasy nového? Kromě obalů jsou to o 30 % menší částice, které se při správném použití dostanou krásně mezi vlasy a zafixují je. Velké částice, nebo nesprávné použíti laku na vlasy - zblízka - ulpí na povrchu, vlasy slepí a udělá na nich takovou jakousi cementovou vrstvu, kterou si moje babička dělá ofinu. Takže odteď se lakuju jenom na délku natažené ruky.
Dále jsou také nové odstíny barev na vlasy Wellaton, které ale nemám všechny špionsky nafocené.

Po teorii následovala i praxe.





Abych ale ani já nepřišla zkrátka, nechala jsem si natočit vlasy žehličkou. Neměla jsem to ale dělat, protože se mi to zalíbilo a teď si tu žehličku musím koupit. Herdek.

No a protože jako vše i beauty zážitek prochází žaludkem, čekalo na nás spousta laskomin.


Ano ano, dostaly jsme i dáreček (nebo spíš dar). O tom ale příště - pan kocour se pořád motal kolem tašky a chtěl se nechat fotit, takže na beauty nezbyl prostor :/


Celou akci hodnotím velice kladně. Konečně jsem měla možnost poznat se s ostatními blogerkami i osobně a ne jen virtuálně. Popovídaly jsme si nových kolekcích, zhodnotily kabelky v místnosti a užily si lehce plynoucí večer. Doufám, že takových akcí bude víc :)

P.S.: Jaké jsou vaše zkušenosti s kosmetikou Wella? Já jsem od nich doteď měla jen laky na vlasy, tužidla a jednu pěnovou barvu, takže jsem zvědavá na jejich péči a styling...

11 komentářů:

  1. líbí se mi, že rovnou poděkuješ pr a neschováváš to za nějaký kecy
    ale...takovýho jídla tam a ty fotíš salát, styd se:D...osobně bych ocenila ještě jednu nebeauty fotku kocoura v tašce=))

    OdpovědětVymazat
  2. Ráda jsem tě poznala, i když krátce ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Jak koukám, byla tam hromada blogerek, které ráda čtu a štve mě, že jsem se s nikým neseznamovala :D Tak snad příště :) Jinak to byl skvělý podvečer, ty jejich tipy byly super a fungují :)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc hezky jsi ty vlasy měla upravené :-)!

    OdpovědětVymazat
  5. Moc pěkný večer :) Snad bude příště ještě víc času se se všemi seznámit :)

    OdpovědětVymazat
  6. To ti moc závidím to muselo být super ;) Už jen ten zážitek;) Jinak máš moc hezký blog;) S pozdravem ZábavnáKosmetika :)!

    OdpovědětVymazat
  7. Ano, souhlas s kolegyňkami, vlásky jsi měla krásné :) Ale nic naplat, ani krásné lokny ani výborné pamlsky nepředčí výraz pana kočičáka ;-)
    Verunka

    OdpovědětVymazat
  8. No, tak to musela být úžasná akce!!!!:))

    OdpovědětVymazat
  9. Byla to moc příjemná akce, ráda jsem tě poznala, Álo. Ty vlny ti fakt děsně slušej :)

    Já používám už dlouho od Welly masku na zničené vlasy a nemůžu si ji vynachválit. A na ty novinky jsem teda zvědavá moc :)

    OdpovědětVymazat
  10. Alo, ty vlnky ti neskutečně seknou! :) A chápu - taky musím něco na úpravu vlasů pořídit :-D

    OdpovědětVymazat
  11. To muselo být fajné :)
    Kudrlinky ti sluší :)
    Od Welly používám jak kondicionér, tak šampon, tak i lak na vlasy a tužidlo- musím říci, že jsem sebevíc spokojená :) Wellu mám nejraději :)

    littleann5.blogspot.cz :)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...