pátek 12. října 2012

Můj milovaný je už i do kabelky!

Po delší odmlce jsem zde s dalším článkem. Tvrdě jsem pracovala, abych si mohla udělat radost :)

Před několika lety jsem beznadějně podlehla vůni Alien od Thierry Muglera. Měla jsem už dost všech těch svěžích a sladkých vůní, které se sice honosí zvučným jménem, ale výdrž parfému se zapomněla někde v drogerii. Pak jsem jednou ucítila na mé známé něco úplně jiného, něco, co jsem nikdy předtím neokusila. Vůně z jiného světa, pro mě dosud něco skutečně nepoznaného. A tak jsem se začala pídit po zdroji. Nedalo mi moc práce se kamarádky zeptat co používá, a když se mi pochlubila, nic mi to neříkalo. No což, vůně ale byla skvělá. Po nějakém čase jsem ale začala zjišťovat o vůni a značce víc.

Thierry Mugler je francouzský módní návrhář s neuvěřitelnou představivostí. Mezi jeho výtvory patří skutečně unikátní kreace, doporučuji si je vygůglit. V roce 1992 vstoupil do světa parfémů s vůní Angel, která dnes patří mezi ikonické vůně parfumérského odvětví. Ale o tom snad někdy příště.

Alien je zrozen ze slunce, jde vstříc ženskosti, což je mimochodem zřejmé i z vizuálů s naprosto dokonale tvarovanou modelkou.



Čím déle Alien používám, tím více se mi líbí. Vůni dominuje Jasmín, který ve mě vyvolává vzpomínky na dovču na Jasmínovém pobřeží v Tunisu před x lety. 

Při mé nedávné návštěvě parfumerie jsem vyčíhla, že Alien je teď nově i v kabelkovém balení, a protože bylo po výplatě, tak jsem se musela odměnit. A moje mimozemská rodina se tak rozrostla o nového miničlena (vpravo).


Kolekce "Parfums pour le sac" nabízí mimo Aliena také vůni Angel a Womanity, vše v provedení EDP. Obsah flakonu je 7,5 ml. Součástí balení je ale i náplň s obsahem 35 ml, která je v takovém malém šuplíčku i s trychtýřem, aby ani kapka mého milovaného nektaru nepřišla nazmar.


Navíc se prodávají i samostatné náplně, které jsou finančně mnohem přijatelnější a pokud preferujete spíš variantu EDT je to také řešení, jak mít svou oblíbenou vůni stále u sebe.


Do každého víčka je vyryté jméno vůně a je vybaveno šikovným magnetem, který se jednoduše zacvakne zpátky na své místo. Jednoduché a elegantní pouzdro je zdobeno tajemnými zlatými písmeny.

CELKOVÉ HODNOCENÍ:


Já tuhle vůni prostě miluju a fakt, že je teď v praktickém balení je pro mě rajská hudba. Navíc mi už bude stačit kupovat si jenom náplně, takže i ušetřím! 30 ml a 90 ml Alien flakony, které odpočívají na mé skromně parfémy poseté poličce jsou totiž neplnitelné. Já dávám vůni, i když v tomhle případě spíš balení, maximální počet bodů.


11 komentářů:

  1. náhradná náplň je super vecička, škoda, že niečo také nerobia aj iné značky... mimochodom, vždy na ma pôsobili luxusne parfemy, ktoré neboli na pumpičku :D

    OdpovědětVymazat
  2. Náhradní náplně taky hodně používám. Ideální pomocník na cesty. Jen mi to pro můj oblíbený parfém (zatím) nevyrábějí...:-(

    OdpovědětVymazat
  3. No právě, moc značek to nedělá a to je škoda. Proto jsem byla tak nadšená, že můj oblíbený parfém začali dělat v tomhle balení!

    OdpovědětVymazat
  4. To je zajímavý systém, třeba to okoukají i jinde. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak mě by zajímal ten Angel, Aliena moc neznám..
    Kde jsi nakupovala? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Angel je klasika, ale zatím jsem jí ještě na chuť (nebo čich?:) moc nepřišla...
      Nakupovat jsem byla v Praze v Sephoře na Smíchově.

      Vymazat
    2. Super, tak Arkády to jistí, ty mám nejblíž :)

      Vymazat
  6. Aliena taky bezmezně miluju, takže se na to cestovní balení musím jít do parfumerie podívat! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyjo, Rendy, teď jsi mě ale vážně překvapila. Ty a Alien?? Vůbec bych ho u tebe nečekala po těch několika článcích, kde jsi nám ukázala své oblíbené vůně - respektive vždycky jsem ho tam nějak přehlídla a v těch lehčích a vodních vůních bych ho vůbec nečekala. Proto jsem teď tak překvapená :)
      Verunka

      Vymazat
  7. Jinak já Aliena také naprosto zbožňuju, vypsala jsem se o tom v recenzi u nás na blogu: zkrátka od nepřekonatelného odporu až k nepopsatelné lásce. Ve flakonku už mám málo, tak musím šetřit, protože bez něj asi být nemůžu. Tyhle kabelkáče nejsou špatné, určitě by se mi líbilo, kdyby je značky vyráběly k vícero svých. Jestli si ho koupím? Nevím; do kabelky mám refan a navíc mám ráda ten pocit velkého plného flakonku, když ho můžu vzít z poličky do ruky :)
    A EDT ti voní? Dle mého není špatný, ale grády édépéčka nemá...
    Verunka

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...