středa 15. srpna 2012

Úlovek měsíce - IKEA?!

Kdo by neznal obchodní dům IKEA jako by nebyl. Jezdím tam poměrně ráda na švédské masové kuličky, princeznin dort nebo na nákup různých blbinek do bytu. Čemu jsem se však dlouho vyhýbala byla IKEA kosmetika z řady IKEA FAMILY. Není to zas buhvíjaká beauty, ale sprcháče, tělová mléka nebo krémy se tam najdou.


Já jsem se rozhodla zkusit krém na ruce. Lákalo mě balení 250 ml za nějakých 49,- (mám totiž kartu IKEA FAMILY). Od krému jsem nečekala moc, spíš jenom, že bude ležet na kuchyňské lince a po mytí nádobí se s ním nakrémuju, aby mé tlapky nestrádaly.


Trochu jsem se děsila toho velkého balení, že ho budu mít až do důchodu, ale nakonec je celkem fajn a i poměrně mizí.


Překvapivě krém jako takový také není vůbec špatný! Přesto, že svou texturou je zprvu takový ten trochu "lepivý", při aplikaci malého množství se brzo vstřebá a pokožka zůstane jemná a voňavá. Navíc obsahuje  mandlový olej, oblíbené bambucké máslo nebo provitamín B5, takže samé dobré věci.











Textura je poměrně bohatá, krémová. Vyhovuje mi mnohem více než např. u velikánu na ruce od Balea s pumpičkou. Tím když se krémuji, tak mám spíš pocit, že se mažu takovou divnou vodou...

Poslední dobou se navíc hodně soustředím na složení, jestli výrobek neobsahuje parabeny a tento krém je neobsahuje :)









CELKOVÉ HODNOCENÍ:


IKEA FAMILY krém na ruce se mi poměrně líbí i přesto, že zprvu trochu lepí. Není to můj nejoblíbenější krém na ruce (o tom snad příště), ale jako pomocník do kuchyně po mytí nádobí je skvělý. Dobře poslouží také jako základ pro masáž rukou (ať si nemusíte plácat nějaký superkrém). Dávám mu proto 8 bodů z 10ti a možná se časem odhodlám i do další IKEA beauty.

8 komentářů:

  1. já mám sprcháč a peeling a na to, jakou jsem čekala katastrofu to vůbec není špatný

    OdpovědětVymazat
  2. Ahojky,
    rada by som ťa pozvala na make-up giveaway!
    http://she-is-the-1.blogspot.ch/2012/07/giveaway-ii.html

    OdpovědětVymazat
  3. Já vůbec nevěděla že Ikea dělá i krémy na ruce, děkuji za informaci! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tělové mléko z Ikey je můj top :D vyzkoušela jsem milion různých mlík (ježiš, to zní divně), krémů a podobných blbin a Njuta z Ikey je prostě nejlepší

    OdpovědětVymazat
  5. Ja som nevedela že Ikea ma kremy na ruky, to mi je novinka ! :D super tip :)

    OdpovědětVymazat
  6. Taky jsem se zazásobila :) Mám Ikea kartičku, takže to dokonce i bylo levnější... Mám tělový peeling, krém na nohy a šampon... a vše OK :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak toto je pro mně novinka:-) Ale abych řekla pravdu, moc mě neláká... :-))

    PARIS-LONDON giveaway

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...