pátek 17. srpna 2012

L´Occitane - mandlový sprchový olej


Tak po tomhle přípravku jsem pokukovala už delší dobu, když mi však byl firmou L´Occitane nabídnut k recenzi, tak jsem se rozzářila radostí a celá jsem se třásla, kdy už konečně balíček dorazí. O mandlovém sprchovém oleji jsem hodně četla, čichala k němu v obchodě a chystala si ho pořídit. Jaký ve skutečnosti je?









Je sluncem prohřátý letní den, nemusím vstávat do práce, mám volno, které trávím se svým milým u moře. Jdu se vysprchovat, abych byla fresh, dnes jedeme na výlet! Hotelové sprše vedle minimýdla dominuje sprchový olej od L´Occitane. Jedním prstem otevírám praktický uzávěr a hojně své bronzové kůži dopřávám olejový zábal. Po celé koupelně se line vůně sladkých mandlí, přesně takových, jaké dává máma do vánočního cukroví. Mmmm miluju tu vůni. Vylézám ze sprchy a moje pokožka je tak neuvěřitelně vláčná, že ani nemám potřebu se krémovat. Chvála bohu, alespoň nebudu na výletě uplácaná a upocená od tělového mléka, budu svěží, ale přitom neucítím pocit pnutí. Navíc tělový krém by zazdil příjemnou mandlovou vůni. Sprchový olej nepoužívám každý den, ale teď mám dovolenou, tak se rozmazluji. Doufám, že mi na něj miláček nebude chodit!







CELKOVÉ HODNOCENÍ:


Dávám deset pusinek, protože tenhle olej si mě skutečně získal. Je příjemný, voňavý a pokožka je po něm měkoučká, jako právě vyndaný mandlový koláček z trouby. Balení 250 ml je tak akorát, ale prodávají se různé velikosti od 75 až po 500 ml, nebo také jako cenově výhodnější náplň, máte-li už flakon. Olej má poměrně tekutou texturu, takže jiný než zaklapávací uzávěr nepřichází do úvahy, je to ale snadné na manipulaci. Další kousek z L´Occitane řady Amande si v mé koupelně tedy získal čestné místo. 

3 komentáře:

  1. musím souhlasit, je skvělý a krásně voní (i když zpevňující gel z téže řady voní ještě o něco lépe) :)

    OdpovědětVymazat
  2. Na tuhle recenzi jsem byla moc zvědavá. Koukám, že na olej máme stejný názor. Já ho taky milovala, ale zase jsem neměla pocit, že bych se pak nemusela mazat. Ale i tak to byl rozdíl oproti běžným sprcháčům:-)

    OdpovědětVymazat
  3. No ja sa prave snazim spotrebovat telovy olej Nivea (ktory mi stal na policke rok bez vyuzitia) a to takym sposobom, ze sa najskor umyjem so sprchacom a potom sa v sprche cela naolejujem a tak sa oplachnem vodou :) ale ked miniem konecne tu Niveu, urcite sa vrhnem na tento sprchovy olej, robim si na neho zalusk uz dlhsiu dobu :) inak velmi vydarena recenzia, hned si ta davam do GFC, aby mi uz neusiel ani jeden tvoj clanok :)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...