neděle 28. října 2012

Krabička jménem Ladybox

Hodně jsem o ní četla, dlouho jsem na ní čekala a konečně jsem jí vyzkoušela.

Od konce září jsem se prakticky nezastavila. Trochu jsem cestovala, pracovala, nevěděla kam dřív skočit (možná připravím fotoreport z cest:). Proto, když jsem se před týdnem konečně vrátila domů a čekaly tu na mě beauty potěšení, byla jsem jako v nebi. Jedním z potěšení byl právě i Ladybox, který mi byl poskytnut k recenzování, za což touto cestou velice děkuji.


Ladybox je krabička plná beauty, která se těší oblibě především v zahraničí. Když jsem obdržela mail, že dostanu balíček k recenzování, byla jsem šťastná jako malá Ála. Po pár dnech dorazil úhledně zabalený balíček, na který jsem si konečně v klidu udělala čas.

V zářijovém (ano zářijovém) Ladyboxu na mě čekalo celkem 6 beauty kousků a jeden pytlík s nepraženým kakaem. Ladybox vždy obsahuje jeden plný produkt a pak vzorky nebo miniatury na vyzkoušení.

Kde začít?

Plný produkt představuje BB krém od Garnier, ale o tom jsem recenzi již psala, přečíst si jí můžete zde.



Lak na nehty Color Club
Proč ne? Lak na nehty se vždycky hodí, mini velikost i upřednostňuju, alespoň mi tak rychle nevyschne. Výdrž laku je u mě průměrná - max 3 dny. Mám totiž kocoura, který mi nedovolí mít pěkně nalakované nehty déle. No a barva... Když si nehty nalakuju, tak mám pocit, že už mi chybí jen tmavěhnědá konturka na rty, světlá perleťová rtěnka a vrátit se tak do 20 let zpátky v čase a točit péčko. Barva se mi tedy vůbec nelíbí :/ ale je Haloween... Lak je hodně třpytivý, takže se i hůř odlakovává.



Duo Seba Med
Hydratační krém a sprchové mýdlo
Tak tohle duo vzorků mě nadchlo z celého Ladyboxu nejvíce.
Sprchové mýdlo pokožku nevysušuje a voní příjemnou čistou, lehce slaďoučkou vůní. Mýdlo navíc zachovává přirozené pH pokožky (pH 5.5).
Když se nakrémuju hydratačním krémem od SebaMed, tak mám pocit, že jsem v německé lékárně. Nevím jakto, ale prostě to na mě dýchá takovou upravenou precizní čistotou (jako malá jsem totiž trávila prázdniny s babičkou na střídačku v Německu a v Itálii). Krém je příjemný, nemám po něm "zamaštěný" pocit. Jen z toho vzorku nepoznám, jak moc účinný je pro mou pleť sušenky. Jak jsem se ale dočetla, krém je bohatý na vitamín E, který, jak dobře víme, funguje jako ochránce před volnými radikály a znečištěním okolního prostředí.




Pure Fiji tělové máslo
Značka Pure Fiji je pro mě synonymem dobré, voňavé, příjemné tělové péče. Másla, oleje, zatím mě od nich nikdy nic nezklamalo.
Máslo s bílým zázvorem, které bylo v Ladyboxu má skutečně pevnou, máslovou texturu. Při kontaktu s pokožkou se ale snadno roztírá a rychle se vstřebá. Díky bohaté textuře je pokožka pěkně vláčná a měkoučká. A ta vůně... Tohle máslo si klidně pořídím i ve velkém balení.



A poslední krém - Nobilis Tilia Balzamický krém Elizabeth
Krém, resp. značka se tváří jako přírodní. Bohužel mě však tento výrobek nijak neoslovil, ba možná i trochu zklamal. Vůně je nijaká a textura mi přijde vodová. Přesto, že krém obsahuje oblíbenou Aloe Vera, po nakrémování mám chuť se jít znovu umýt :/ Na etiketě stojí, že krém vypíná pokožku a navrátí pleti svěží, rozjasněný a mladistvý vzhled. No, nějak přesvědčená o tom ale nejsem...




Iswari nepražené kakao?
Co s tím? Jak se to používá? Jako normální kakao? Kde nic tu nic, žádný návod na obale, takže kakao nerozbalené leží v košíčku na čaje.



CELKOVÉ HODNOCENÍ:

Musím říct, že Ladybox je docela dobrý nápad. Je i za přijatelnou cenu, 259,- Kč včetně poštovného. Nemůžu říct, že bych byla nadšená úplně ze všeho, co jsem v Ladyboxu našla, ale víceméně je všechno super. Je příjemné zkoušet nové věci. Jsem zvědavá na další!

8 komentářů:

  1. Moc mě to neláká ... Vše znám.... :(
    Ale jinak se mi líbí to luxusní balení těchto " zkrášlujících krabiček " :)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. až teraz ti prišiel o.O?
    inač mne sa tento páči/l

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nene, přišel mi už dříve, ale já jsem nebyla doma...

      Vymazat
  3. O la lá, vypadá to báječně! Na mě čeká zrovna teď na poště nový Ladybox, tak jsem zvědavá jako kotě ;-).
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj ráda bych tě pozvala na svůj blog :)
    http://kosmetikaprozeny.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Jůůů, to je super, o Ladyboxu slyším poprvé :-o Každopádně jsem teď objednala :) Díky za tipy!

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem dostala Ladybox až teď ten druhý a taky jsem docela spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ahojky.. Hezký blog:) Zvu tě k sobě na blog na giveaway o výrobky značky Sephora:)
    http://by-anett-s.blogspot.cz/2012/11/prvni-giveaway.html

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...