čtvrtek 26. července 2012

Turnaround Overnight Radiance Moisturizer od Clinique

Další vylepšený produkt z řady Turnaround. Tiskové materiály Clinique tvrdí, že textura pleti se zlepší doslova přes noc, proto taky ten název. Přiznám se, vůči tomuto odvážnému tvrzení jsem byla ze začátku trochu skeptická. Turnaround Overnight krém se používá pouze na noc po aplikaci systému 3 Kroky. 




Turnaround Overnight je hydratační krém, který funguje na stejném principu jako sérum Turnaround Concentrate, článek o něm najdete zde. Pomocí víceúrovňové exfoliační technologie postupně uvolňuje vazby, které drží odumřelé buňky na povrchu pleti. Zároveň krém okamžitě hydratuje a zlepšuje hydratační bariéru pleti. Krém je určen pro velmi suchou, suchou až smíšenou a smíšenou až mastnou pleť, v Clinique jazyce pro typ pleti 1,2 a 3.




Večer po odlíčení jsem použila 3 Kroky a už jsem se těšila, jak krém vyzkouším. Krém se velmi snadno roztírá, má příjemnou nemastnou konzistenci, která se lehko vstřebává a nezanechává na pleti mastný film. Ihned po nanesení krému jsem měla pleť měkoučkou a příjemně hydratovanou. Navíc jsem ani nemohla pořádně usnout, jak jsem byla zvědavá, co to se mnou přes noc udělá. 




Druhý den ráno, okamžitě po probuzení, jsem spěchala do koupelny, abych se pořádně prohlédla. Moje pleť byla (a stále je:) znatelně prozářenější, tváře jsem měla růžovoučké jako miminko a hebké jako dětskou prdelku. Po opláchnutí vodou jsem neměla pocit napjaté kůže v oblasti tváří, má pleť byla skvěle hydratovaná. 

Abych se ujistila, že to nebyla jen náhoda, dala jsem krém na vyzkoušení i kamarádce. Kamarádka Katka používá jak krém, tak i sérum zhruba týden. Podle jejích slov a mých bystrých očí se její pleť výrazně zlepšila. Přijde mi daleko svěžejší a jakoby veselejší. Dokonce i drobné nedostatky - pupínky - jsou ještě drobnější. 

CELKOVÉ HODNOCENÍ:


Krém mě skutečně velmi mile překvapil, není hutný a přitom krásně hydratuje. Škoda jen, že není i v denní variantě s SPF, celkem tedy dávám 9 bodů z 10.

5 komentářů:

  1. Álo, ty mě vždycky dokážeš na něco namlsat :) mám pocit, že mám tenhle krém dokonce doma ve vzorečku, tak ho hned dneska prubnu a doufám, že se na mě ráno bude usmívat hezčí člověk :)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkná recenze! Nalákala jsi mě, ale 3 kroky zatím nepoužívám, otázka je, zda by měl krém efekt i bez nich.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten krém je vážně super. Zkoušela jsem ho bez předchozích 3 steps a musím souhlasit se slečnou bloggerkou! Doporučuji!

      http://wwwwspot.blogspot.com/2012/10/clinique-turnaround-overnight-radiance.html

      Vymazat
  3. Tenhle krém ani neznám, ale tvoje recenze mě docela dost nalákala!:-)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...