pondělí 2. dubna 2012

Úlovek měsíce - micelární voda

Během uplynulého víkendu, když jsme s přítelem šli do "Kaufláče", jak mu familiérně říkáme, zatoulala jsem se do oddělení s kosmetikou. Ne, že bych jí měla málo, ale hledala jsem novou inspiraci... No dobře, dobře, tak se přiznávám, šla jsem šmejdit po beauty. Po nějaké chvilce mě spíš než produkt samotný zaujala cena - 26,90 Kč! Tak jsem začala pídit po regále a hledat za tak malou cenu nějakou maličkost, co jsem ale nenašla! Micelární čistící vodu 200 ml velkou! Značka, pro mě trochu neznámá, Blanechtte B. Natural Care, je privátní značka řetězce Kaufland, která funguje již řadu let a její sortiment tvoří kosmetické produkty.


Mno, co se týče kosmetiky, tak přiznám se, jsem trochu zmlsaná. Za tu cenu jsem čekala něco, po čem mi vypadají řasy a po čem budu vypadat jako Samantha v Sexu ve městě po chemickém peelingu. Opak byl ale pravdou.

Z micelární vody jsem maximálně nadšená! Nejenom, že odlíčí make-up, nedělá jí problém ani moje výraznější líčení očí. Zprvu jsem se velmi bála použít micelárku na oči, protože je mám velmi citlivé a je jen velmi málo produktů, které k očím snesu. Blanchette B. ale nezklamala. Dokonce se i pyšní logem dermatologicky testováno a hypoalergenní produkt.
Po nanesení na vatový tampon se uvolňuje velmi příjemná a čistá vůně. Pokožka je perfektně odlíčená, pročištěná, velmi hebká a svěží na dotek. Dokonce ani nemám potřebu si pak ještě pleť dočišťovat a oplachovat vodou. Stejně to ale dělám, protože jsem tak zvyklá. Pleť se vůbec nelepí a nemám pocit pnutí, protože micelární voda má hydratační složky, které pleť krásně zklidní zvláční. Micelární voda je určená pro všechny typy pleti, čemuž dávám velké významné plus.

CELKOVÉ HODNOCENÍ:


Z tohohle produktu jsem vážně velmi mile překvapená, jednou větou - za málo peněz hooooodně muziky. 9,5 bodu dávám za to, že je produkt vyrobený v Polsku, k čemuž mám asi trochu předsudky, ale jinak mi velmi vyhovuje a nemám nic co bych vytkla.

11 komentářů:

  1. To zní skoro jako zázrak. :) Obsahuje parabeny?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel ano, ale tuším, že byly na nějaké dermatologické konferenci prohlášeny za neškodné...

      Vymazat
    2. tak to je škoda, jinak bych ji asi taky testla

      jinak parabeny neškodné spíš nejsou, propylparaben už se nesmí zhruba 20 let používat v potravinách (do té doby mohl), protože by po testech prohlášen za rakovinotvorný, ty ostatní jsou tímpádem taky podezřelé

      Vymazat
  2. Tak po ní se teda podívám:) Díky za tip!

    OdpovědětVymazat
  3. Hm, zamyslím se ;o) Díky za tip!

    OdpovědětVymazat
  4. tuto som este nvidela..

    www.mysweetstrawberries.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Od Blanechette mám jedny stíny a jsou hrozné, takže mě nikdy nenapadlo tuhle značku zkoumat nějak víc, ale když tu micelárku tak moc chválíš, tak ji budu taky muset zkusit! Díky za tip!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No je fakt, že s dekorativkou od téhle značky bych taky váhala, ale micelárka mě vážně mile překvapila.

      Vymazat
    2. Já mám od nich rtěnku a trochu jsem se bála, jak zkoušení dopadne =)) ale paráda. Stála 40,- Kč, krásná barva a super drží. Nějaký složení mě netrápí, maximálně mi vyhovuje. Tu micelárku jsem koupila teprve dneska, tak uvidím..

      Vymazat
  6. Normálně používám micelární vodu od Biodermy, ale tohle taky zkusím. I když ne na oči. Nosím čočky a přeci jen bych se bála, co to udělá. Ale jinak super tip, Alčo. To by mě fakt nenapadlo vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
  7. Škoda toho půl bodu jen za to, že je vyroben tam kde je vyroben. Z Polska pochází hodně dobré kosmetiky, která v Česku není zas tak úplně známá, třeba Ziaja :) Díky moc za tip, při nejbližší návštěvě Kauflandu si ji koupím!

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...