neděle 29. dubna 2012

Staré za nové s 50% slevou v SEPHORA!

Už ani nevím ze kterého časopisu na mě katalog Sephora vypadl, každopádně leží na mém nočním stolku přibližně týden. Musím říct, že mě z něj zaujala pouze a jen jedna akce :/


Jedná se o 50% slevu na líčení značky Sephora (předpokládám, že na celou dekorativní kosmetiku). Podmínkou však je přinést nějaký starý přípravek. Takže vemte třeba vysušenou řasenku z drogerie a vydejte se pro novou sephoráckou za polovičku :)

Akce platí od 1.5. - 13.5. nebo do vyprodání zásob. 

10 komentářů:

  1. Jestli jsem to tedy dobře pochopila, tak je jedno jakou značku přinesu? dejme tomu například Maybelline a dostanu za to výrobek od Sephory za polovičku, nebo musí být ze Sephory? Moc děkuji za odpověď :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, no já jsem to taky pochopila tak, že je jedno jakou značku. A dostaneš za to 50 % slevu na výrobek toho samého druhu od značky Sephora. Takže když budeš mít řasenku Maybelline, tak za ní dostaneš slevu 50 % na řasenku Sephora, když přineseš rtěnku Estée Lauder, tak dostaneš slevu 50 % na rtěnku Sephora atd.

      Vymazat
    2. Moc děkuji. Já si občas připadám, že jsem strašně nechápavá, tak jsem se musela zeptat ;).

      Vymazat
    3. Nic se neděje, jen se ptej :)

      Vymazat
    4. je to vážně jedno jakou značku :) klidně líčidla z tržnice a člověk si pak vybere něco od Sephory s 50% slevou :)

      Vymazat
  2. Plánuju tam běžet pro řasenku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Můžeš doporučit nějakou konkrétní? Já jsem o Sephora řasence taky uvažovala, ale nakonec jsem si to vždycky rozmyslela a zůstala u své oblíbené, kterou jsem dloooouho hledala a vybírala :)

      Vymazat
  3. Tak to je skvělé, ještě bych se tedy chtěla zeptat, jestli musí být výrobek vypoužívaný, nebo třeba vyschlý, nebo stačí, že ho nechci, protože mi kvůli něčemu nevyhovuje... (Nikdy jsem se do podobné akce nezapojila, tak doufám, že Vám moje otázky nevadí...) :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já myslím, že je to absolutně jedno! Pochybuju, že tam bude někdo, kdo řekne "ale slečno, ta řasenka ještě barví, tu si nechte a žádná sleva nebude" :D

      Fakt ne, čapni doma co se Ti nehodí, nebo už se omrzelo a hurá do Sephory.

      Vymazat
    2. Děkuju moc, protože já to mám do nejbližší Sephory docela dost daleko, takže se radši zeptám ;).

      Vymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...