pátek 27. dubna 2012

Estée Lauder Illuminator

Poslední dobou jsem poměrně dost vytížená, nic nestíhám a to se projevuje i na mé pleti, nejvíce mě trápí tmavé kruhy pod očima. Jakmile nemám svých minimálně 8 hodin beauty spánku, tak vypadám jako mýval.

Když ráno použiju oční krém a hned na to korektor, tak se mi udělají žmolky, což nakonec vypadá jako kdybych se nemyla a měla ošušněné oči. Už nějakou dobu sháním pořádný oční krém, který bude vážně fungovat. Zkoušela jsem levné, drahé, denní, noční, všelijaké. Nechci totiž používat silnou vrstvu korektoru pod oči, protože, jak jsem vypozorovala, korektor mi vleze do vrásek (jo, i v mém věku!). Takže jsem potřebovala něco, co o oční okolí pečuje, ale zároveň funguje i trochu jako korektor.

Po nějakém čase pátrání a zkoušení jsem narazila na Idealist Cooling Eye Illuminator od Estée Lauder. Velice mě nadchlo praktické balení v tubě, které má keramický aplikátor. Ten jsem velmi ocenila dnes ráno, když jsem po 4hodinovém spánku musela vypadat svěže. Aplikátor příjemně chladí a osvěžuje oční okolí, taky má v sobě perleť, která oko krásně prozáří.


Krém má velmi příjemnou sametovou texturu. Na pokožce nelepí, ale příjemně se rozetírá a rychle se vstřebá. Když jsem používala gelový oční krém, tak jsem občas měla pocit, jako kdybych měla ulepené oči a cítila jsem potřebu se jít opláchnout.

Když si dám EL Illuminator, tak už nemám potřebu použít korektor (jenom výjimečně, když jsem skutečně nevyspalá, jako třeba dnes). Illuminator obsahuje patentovanou technologii Triple-Optic, která okamžitě zesvětluje tmavé kruhy. Jinými slovy, krém má trochu perleť, která krásně prosvětluje (a trochu i maskuje). Krém jsem si aplikovala asi před 7mi hodinami a pořád mám ten sametový pocit okolo očí, když si na ně sáhnu.


Illuminator ale nemá sloužit jenom k okamžitému efektu projasnění, ale má redukovat tmavé kruhy a otoky okolo očí z dlouhodobého hlediska. Zatím ho používám asi týden a pouze ráno (na noc používám jiný, tenhle si šetřím jen na den), takže nějaké velké změny se zatím neprojevily, ale budu pozorně sledovat dál!

K dostání jsou u nás dva odstíny, já mám ten světlý (ten tmavý mi přijde jak pro černošky). Velikost je klasických 15 ml a cena.... Ta je bohužel trochu vyšší, ale myslím, že do oční péče se vyplatí investovat, protože pokožka okolo očí je nejjemnější, tudíž vyžaduje i extra péči. Krém je navíc bez parfemace, takže určitě sedne i citlivým očím. Nevím, jak je na tom Illuminator s celkovou dostupností v parfumerkách, já chodím raději do butiku Estée Lauder do Palladia, je tam lepší servis a celkově mám takový víc "posh" pocit.

CELKOVÉ HODNOCENÍ:


Celkem dávám 8 bodů. Přestože krém perfektně plní účel, který požaduji (péče a lehký "korektor" v jednom) musím zohlednit cenu. Ale zase na druhou stranu, proč si nedopřát trochu luxusu? A za druhé, na trvalé zredukování tmavých kruhů okolo očí si ještě musím chvíli počkat a asi i změnit pitný režim.


A s jakými očními přípravky máte vy dobré zkušenosti?

4 komentáře:

  1. Přesně něco takového bych potřebovala jako sůl. Trochu se bojím jen těch dvou odstínů. Jsem opravdu velká bledulka a tmavé je na mě úplně všechno. mají to v té prodejně i s testery?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neboj, já jsem taky bledá bledule :) Testery samozřejmě mají, tak můžeš vyzkoušet :)

      Vymazat
  2. taky jsem nad ním slintala v parfumerce :) já bych si teda pořídila spíš to klasické sérum na celý obličejm protože mým kruhům pomůže jen korektor :)

    OdpovědětVymazat
  3. na moje kruhy jedině unt duo reveil.... ovšem tento zní zajímavě...

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...