středa 11. dubna 2012

dm slaví 20 let!

Dnes ráno mě mile překvapil mail z dm. Stálo v něm, že slaví 20. narozeniny a k této příležitosti jsou pro nás připraveny dárky.

Za 200 bodů si můžete na terminálu vytisknout kupon na "Jubilejní balíček", který obsahuje slevovou knížku (slevy na vybrané produkty jsou 25 %), kupon na slevu 20 % na celý nákup, slevové kupony do partnerských obchodů, brožuru "Více ze života" a vzorky. Vše je v zabaleno v kosmetické taštičce. Akce platí ode dneška do 10.7.2012 nebo do vyčerpání zásob.
Už už jsem se chtěla do dm pro taštičku plnou vzorků vypravit, ale předtím jsem si přečetla o balíčku diskuzi na facebookových stránkách dm. Přeci jenom 200 bodů se sbírá nějakou tu chvíli, tak ať ty vzorky stojí za to nebo ať je jich aspoň hoodně :). Nasyslené bodíky si jinak vyčerpám na knížku se slevenkami 50 % na vybrané produkty.

No na facebooku jsem se dočetla, že jsou dvě varianty taštiček, ale víceméně obě obsahují vzorky šamponů, pánského sprchového gelu, nějaké make-upy a krémy v sáčcích.

Za 200 bodů jsem tak trochu doufala v lepší akci, ale i tak je to milé, že pro si pro nás něco připravili. Slevové kupony se určitě upotřebí, sleva 20 % na celý nákup jakbysmet, brožura plná tipů se hodí do každé dámské knihovny a vzorky... Co je fajn, tak že slevové kupony jsou i do jiných obchodů - například Esprit, Kika nebo C&A.

Takže koho jsem tímto článkem neodradila od pořizování jubilejního balíčku za 200 bodů, tak hurá do dm!

5 komentářů:

  1. no opravdu toho není zas až tolik, ale moc se mi líbí ta taštička, takže pro tu si určitě zajdu :))) taštiček není nikdy dost :D

    OdpovědětVymazat
  2. Mám ho, protože mám spoustu bodů a k ničemu. :) Balíček je celkem fajn, ale určitě bych se bez něj obešla.

    OdpovědětVymazat
  3. No, asi si radši počkám na novou slevovou knížku za 150 bodů... Taštička se mi nelíbí, slevová knížečka mi nenabízí zrovna nic moc, co bych chtěla... s těch pár vzorků už mě na stranu "jubilejního" balíčku asi nestrhne... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně! v té slevové knížce za 150 bodů bývají větší slevy na zajímavější produkty :)

      Vymazat
  4. V DM můžete využít i další slevy http://slevovykupon.net/stores/dm-drogerie/

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...