pondělí 30. dubna 2012

Last Minute!

Vím, že je to pěkně na rychlo, ale zítra fičím na zaslouženou dovolenou!


Chystám se na poznávačku Beneluxu, takže budu pryč až do neděle večer. Jelikož sebou nebudu mít kompjútr (a ani se moc nevidím, jak se někde nabourávám na wi-fi přes mobil) doufám, že do té doby můj beauty life tady neumře! 

Abych vás nějak nalákala, tak můžu prozradit, že až se vrátím, tak udělám zajímavou GIVEAWAY, ve které si přijdou na své milovnice jak dekorativní kosmetiky, tak i péče. Chmm tušíte co to tak může být? Své tipy mi kdyžtak pište do komentářů, já jdu balit kufr!

neděle 29. dubna 2012

Staré za nové s 50% slevou v SEPHORA!

Už ani nevím ze kterého časopisu na mě katalog Sephora vypadl, každopádně leží na mém nočním stolku přibližně týden. Musím říct, že mě z něj zaujala pouze a jen jedna akce :/


Jedná se o 50% slevu na líčení značky Sephora (předpokládám, že na celou dekorativní kosmetiku). Podmínkou však je přinést nějaký starý přípravek. Takže vemte třeba vysušenou řasenku z drogerie a vydejte se pro novou sephoráckou za polovičku :)

Akce platí od 1.5. - 13.5. nebo do vyprodání zásob. 

pátek 27. dubna 2012

Estée Lauder Illuminator

Poslední dobou jsem poměrně dost vytížená, nic nestíhám a to se projevuje i na mé pleti, nejvíce mě trápí tmavé kruhy pod očima. Jakmile nemám svých minimálně 8 hodin beauty spánku, tak vypadám jako mýval.

Když ráno použiju oční krém a hned na to korektor, tak se mi udělají žmolky, což nakonec vypadá jako kdybych se nemyla a měla ošušněné oči. Už nějakou dobu sháním pořádný oční krém, který bude vážně fungovat. Zkoušela jsem levné, drahé, denní, noční, všelijaké. Nechci totiž používat silnou vrstvu korektoru pod oči, protože, jak jsem vypozorovala, korektor mi vleze do vrásek (jo, i v mém věku!). Takže jsem potřebovala něco, co o oční okolí pečuje, ale zároveň funguje i trochu jako korektor.

Po nějakém čase pátrání a zkoušení jsem narazila na Idealist Cooling Eye Illuminator od Estée Lauder. Velice mě nadchlo praktické balení v tubě, které má keramický aplikátor. Ten jsem velmi ocenila dnes ráno, když jsem po 4hodinovém spánku musela vypadat svěže. Aplikátor příjemně chladí a osvěžuje oční okolí, taky má v sobě perleť, která oko krásně prozáří.


Krém má velmi příjemnou sametovou texturu. Na pokožce nelepí, ale příjemně se rozetírá a rychle se vstřebá. Když jsem používala gelový oční krém, tak jsem občas měla pocit, jako kdybych měla ulepené oči a cítila jsem potřebu se jít opláchnout.

Když si dám EL Illuminator, tak už nemám potřebu použít korektor (jenom výjimečně, když jsem skutečně nevyspalá, jako třeba dnes). Illuminator obsahuje patentovanou technologii Triple-Optic, která okamžitě zesvětluje tmavé kruhy. Jinými slovy, krém má trochu perleť, která krásně prosvětluje (a trochu i maskuje). Krém jsem si aplikovala asi před 7mi hodinami a pořád mám ten sametový pocit okolo očí, když si na ně sáhnu.


Illuminator ale nemá sloužit jenom k okamžitému efektu projasnění, ale má redukovat tmavé kruhy a otoky okolo očí z dlouhodobého hlediska. Zatím ho používám asi týden a pouze ráno (na noc používám jiný, tenhle si šetřím jen na den), takže nějaké velké změny se zatím neprojevily, ale budu pozorně sledovat dál!

K dostání jsou u nás dva odstíny, já mám ten světlý (ten tmavý mi přijde jak pro černošky). Velikost je klasických 15 ml a cena.... Ta je bohužel trochu vyšší, ale myslím, že do oční péče se vyplatí investovat, protože pokožka okolo očí je nejjemnější, tudíž vyžaduje i extra péči. Krém je navíc bez parfemace, takže určitě sedne i citlivým očím. Nevím, jak je na tom Illuminator s celkovou dostupností v parfumerkách, já chodím raději do butiku Estée Lauder do Palladia, je tam lepší servis a celkově mám takový víc "posh" pocit.

CELKOVÉ HODNOCENÍ:


Celkem dávám 8 bodů. Přestože krém perfektně plní účel, který požaduji (péče a lehký "korektor" v jednom) musím zohlednit cenu. Ale zase na druhou stranu, proč si nedopřát trochu luxusu? A za druhé, na trvalé zredukování tmavých kruhů okolo očí si ještě musím chvíli počkat a asi i změnit pitný režim.


A s jakými očními přípravky máte vy dobré zkušenosti?

úterý 24. dubna 2012

Elle Fashion Shopping Weekend

Taky si poslední dobou všímáte, že se ve výlohách obchodů objevují samolepky upozorňující na Elle Fashion Shopping Weekend?


Dnes, když jsem s kamarádkou číhala po obchodech, čím bych si tak udělala radost (když se mi dnes povedla ta zkouška :) tak jsem si uvědomila, že si vlastně můžu chvíli počkat a pořídit si všechno se slevou. No neříkám, že Elle nabízí slevu do všech obchodů, kam bych chtěla zavítat, ale alespoň nějaká jarní kopýtka se slevou snad pořídím. Můj blog je ale beauty blog, takže nesmím opomenout ani množství slev nebo dárečků do spousty beauty obchodů. Sleva se určitě vyplatí do L´Occitane, kde nabízejí 20 % slevu na vše! To ale platí pouze v Palladiu. Taky mě láká dárek v Estée Lauder - 15 ml krému Revitalizing Supreme k nákupu nad 690,-. Ten krém jsem zkoušela a perfektně mi vyhovoval i když je už trochu protivráskový. Slevu rovněž nabízejí všechny parfumerie. 20 % sleva v Sephoře mě už ale nějak nevzrušuje, protože u nich je stejná sleva s kuponem celoročně, nebo alespoň mně to tak přijde. Nejvíce se asi odvázala Fann Parfumerie a to se slevou 25 % na veškerý nezlevněný sortiment. Stejnou slevu nabízí i Manufaktura.


Abych se nemusela rozepisovat o každém jednom kuponu zvlášť, tak si taky pořiďte květnovou Elle, kde navíc máte jako dárek termální vodu Avéne. Na tu jsem slyšela jen samou chválu, tak se těším až jí vyzkouším a zrecenzuji. Přestože se do akce nezapojilo tolik obchodů jako již na tradiční Dny Marianne, tak si myslím, že minimálně do dvou obchodů si vybere akci každá lovkyně slev.


















Pár důležitých informací:
  • Akce platí v termínu 4. - 6. 5. 2012
  • Po celé České republice
  • Pro držitelky platebních karet MasterCard ELITE PROGRAM jsou navíc připraveny speciální slevy nebo dárky (vždy uvedené na kuponu)
  • Pro využití slevy nebo dárku je potřeba na pokladně při placení předložit vystřižený kupon z květnového čísla Elle
  • ELLE FASHION POINT bude v Palladiu
  • Budou se zde dát koupit trička z kolekce k 18. narozeninám Elle (jedno mám a musím říct, že je z moc příjemného materiálu a i celkem dobrý střih)
  • Můžete se tam nechat nalíčit vizážisty ze Sephory
  • Navíc ve dnech 4. - 5. 5. se dá v Palladiu předplatit Elle za skvělou cenu a dárkem navíc!

Takže hurá do fronty!

sobota 21. dubna 2012

Dárky dELuxe od Estée Lauder

Mmmm dárkových taštiček není nikdy dost. A u Estée Lauder je dokonce na výběr několik variant!

1. Varianta - růžová taštička


Růžová taštička obsahuje:
- protivráskové sérum Perfectionist [CP+]
- vypínající a zpevňující krém Resilience Lift denní a oční
- rtěnku Pure Color
- černou řasenku Sumptuous

2. Varianta - regenerace (můj favorit:)

pátek 20. dubna 2012

VYHLÁŠENÍ VÍTĚZKYNĚ GIVEAWAY!

Tramtadadááááá..... po pečlivém překontrolování jsem bohužel musela smazat jeden komentář, který neobsahoval kontakt. Celkem se tedy zúčastnilo 37 čtenářek a vítězkou se stává.....


Vítězkou se stává komentář s číslem 9, takže počítám-li dobře vítězkou je Roni!


Moc gratuluji a během dne můžeš ode mně očekávat mail :)

úterý 17. dubna 2012

Dortíková posedlost od DKNY

Je to až neuvěřitelné, ale nová kolekce vůní DKNY Sweet Delicious pro jaro 2012 se díky svým šťavnatým tónům stala předlohou italskému cukráři Johnymu Iuzzionimu k vytvoření receptů na znamenité dortíky. Maestro Iuzzini říká, že naše chuť je velmi úzce spojená s čichem. Když se obeznámil se složkami vůní, bylo mu jasné, že musí tyto delikátní ingredience přivést k životu skrze dortík a dal tak vzniknout prvnímu moučníku, který je inspirovaný parfémem.

Pastelové barvy letos neletí pouze v módě, ale i mezi parfémy. Flakony nové kolekce DKNY jsou oblečené do lichotivých pastelových barev a připomínají mi takové ty malinké načančané laskominy, co prodávají v Harrod´s. Navíc ke každému parfému je přibalený recept na dortík, kterému byl parfém inspirací.


V kolekci jsou celkem tři varianty parfémů. No a protože se jedná o limitovanou edici jsou pouze v jedné velikosti a to 50 ml a bez tělové řady. Navíc jsou k dostání exkluzivně pouze a jenom v síti parfumerií Marionnaud.

Sweet Delicious Pink Macaron

Růžové jablíčko představuje zákusek plněný šťavnatými a jemnými květinovými tóny, což z něj dělá příjemnou dívčí, ale zároveň smyslnou vůni. Tato vůně v sobě kombinuje nektarinky, plody ovoce kumquat a granátové jablko. Navrch vše obklopuje růžový marcipán. Podklad pro tento skvost tvoří syté dřeviny a tonka boby. A poleva? Načechrané okvětní lístky, které parfému dodávají neodolatelnou růžovou tečku. 

Sweet Delicioust Tart Key Lime

Tato vůně v sobě ukrývá svěží nádech limetkového koláče, intenzivní vůni pomerančové kůry, bergamotu a mandarinky s neroli. Zelené jablíčko je mírně kyselé ale zároveň jemné. Lahodná kombinace bazalky, zázvoru a lístků z fialek působí elegantně a žensky.

Sweet Delicious Creamy Meringue

A jako poslední se představuje žluté jablko. Barva samotná již napovídá, že obsahuje energické citrusové tóny, bergamot, žluté frézie a mučenku. Finální závoj ze suchého cedrového dřeva, bílé ambry a smyslného pižma dává vyniknout celkové odvážnosti této vůně.

Mmmm myslím, že tento víkend nebudu trávit ve Světozoru, ale v Marionnaud, kde budu "mlsat" jablíčka. Už se těším, až je všechny vyzkouším. 

A do kterého se zakousnete vy?

sobota 14. dubna 2012

Moje první GIVEAWAY !

Protože se počet pravidelných čtenářů stále zvětšuje, rozhodla jsem se pro vás uspořádat GIVEAWAY! Dlouho jsem přemýšlela nad tím, co bych vám dala jako odměnu, abych se trefila do vkusu alespoň většiny z vás. V posledním článku píšu o tašce plné vzorků z dm, která teda ve skutečnosti až zas tak plná není (vzhledem k tomu, že stojí 200 bodů). Tak jsem se rozhodla, že si udělám vlastní. Dala dohromady nějaké vzorky, aby bylo od každého trochu - péče, make-up, tělová péče a vy si tak můžete vesele zkoušet. Pro někoho možná novinky, pro někoho stálice, ale i tak si myslím, že minimálně na cestování se to bude hodit :)


No a když se to dá všechno na jednu hromádku, tak toho není vůbec málo :)


Pro toho, kdo se chce zúčastnit GIVEAWAY, zde je pár pravidel pro fér hru:

1. Buď pravidelným a hlavně viditelným čtenářem mého blogu a to skrze GCF (na to potřebuješ účet na google)
2. Do komentáře pod tento článek mi napiš, jaký je tvůj oblíbený parfém
3. Nezapomeň připsat svůj mail, na který tě můžu v případě výhry kontaktovat
4. A když budeš můj fanoušek i na facebooku, tak mi uděláš radost :)

Kdo nebude splňovat výše uvedené podmínky, tak bude (ač s velkou lítostí) ze soutěže vyřazen. Každý má nárok pouze na jeden komentář (opakované budou smazány).

Aby byl výsledek fér, tak vítěze vybere mocná aplikace random.org.

Akce potrvá přesně do pátku 20. 4. do cca 10h dopoledne.

Aktualizace: GIVEAWAY JE UKONČENA!!!! Teď už jen zkontroluji všechny komentáře, jestli splňují podmínky, ty které ne, musím bohužel smazat :/ Brzy se můžete těšit na vyhlášení vítězkyně!

středa 11. dubna 2012

dm slaví 20 let!

Dnes ráno mě mile překvapil mail z dm. Stálo v něm, že slaví 20. narozeniny a k této příležitosti jsou pro nás připraveny dárky.

Za 200 bodů si můžete na terminálu vytisknout kupon na "Jubilejní balíček", který obsahuje slevovou knížku (slevy na vybrané produkty jsou 25 %), kupon na slevu 20 % na celý nákup, slevové kupony do partnerských obchodů, brožuru "Více ze života" a vzorky. Vše je v zabaleno v kosmetické taštičce. Akce platí ode dneška do 10.7.2012 nebo do vyčerpání zásob.
Už už jsem se chtěla do dm pro taštičku plnou vzorků vypravit, ale předtím jsem si přečetla o balíčku diskuzi na facebookových stránkách dm. Přeci jenom 200 bodů se sbírá nějakou tu chvíli, tak ať ty vzorky stojí za to nebo ať je jich aspoň hoodně :). Nasyslené bodíky si jinak vyčerpám na knížku se slevenkami 50 % na vybrané produkty.

No na facebooku jsem se dočetla, že jsou dvě varianty taštiček, ale víceméně obě obsahují vzorky šamponů, pánského sprchového gelu, nějaké make-upy a krémy v sáčcích.

Za 200 bodů jsem tak trochu doufala v lepší akci, ale i tak je to milé, že pro si pro nás něco připravili. Slevové kupony se určitě upotřebí, sleva 20 % na celý nákup jakbysmet, brožura plná tipů se hodí do každé dámské knihovny a vzorky... Co je fajn, tak že slevové kupony jsou i do jiných obchodů - například Esprit, Kika nebo C&A.

Takže koho jsem tímto článkem neodradila od pořizování jubilejního balíčku za 200 bodů, tak hurá do dm!

úterý 10. dubna 2012

30 DNÍ KRÁSY s Marianne

Počínaje dubnem odstartoval časopis Marianne akci s názvem 30 dní krásy.


O co se jedná? 

O hromadu slevových kuponů do spousty obchodů. Protože se ale jedná o dny krásy, tak mezi kupony nenajdete Pepe Jeans ani Calvin Klein. Zato se můžete těšit na každý den novou slevu na beauty. Na kuponu je vždy uvedený přesný termín akce, většinou déle než jeden den a výši slevy, případně dárek.


Jak na to?


Stačí si jenom pořídit dubnový výtisk časopisu Marianne, vybrat si akci podle svého přání, nastříhat kupony a vydat se ven!

Já se určitě vypravím do DM udělat si zásoby barev na vlasy Garnier se slevou 33 % a pak do Profimedu pro nějaký pořádný zubáček :)

A co si pořídíte vy?




pondělí 9. dubna 2012

Fenomén BB Cream od Garnier

Pozdě, ale přece. Asi takhle bych hodnotila první setkání s BB Cream od Garnier. Nějakou dobu jsem o něm už četla, číhala na něj v obchodě, ale nikdy jsem se neodhodlala si ho pořídit. Ostatně ani teď jsem se k tomu neměla. Měla jsem však to štěstí, že v dubnové ELLE byl vzoreček, tak jsem ho vyzkoušela.


Předpokládám, že určitě někdo přede mnou již o BB krému psal, proto bych se nerada opakovala. Ale stejně to sem musím napsat, co kdyby náhodou :)

Setkala jsem se s dvěma názory na to, co zkratka BB krém znamená - 1. Beauty Balm a 2. Blemish Balm. Já se spíš přikláním k té druhé variantě, protože beauty jsem po nanesení zas tak úplně nebyla. Takže Blemish Balm znamená, že se pod něj schovají drobné nedostatky pleti a má lehkou krycí schopnost.


No, přestože BB krém původně vznikl v sousedním Německu na začátku 70. let, velké slávy a obliby se mu dostalo v posledním desetiletí v Asii. Asi proto, že asiatky mají obecně poměrně dobrou pleť a tak nepotřebují hutný make-up, ale stačí jím tenhle "tónovák".

Garnier v reklamě uvádí, že BB Cream je 5 v 1, a že umí:

- hydratovat po dobu 24 hodin,
- sjednocovat tón pleti,
- rozzářit pleť,
- krýt nedokonalosti,
- chránit SPF 15.

Kdyby tento zázrak uměl skutečně všechno, tak se z toho asi posadím na zadek. Vezmu to ale od začátku.

Hydratace po dobu 24 hodin. No už jsem se u Garnier v reklamě setkala i s tím, že pánský deodorant chrání před potem 72 hodin. Nechtěla bych ale potkat chlapa, který si aplikoval deo před 72 hodinama. No ale budiž. BB Cream hydratuje jakž takž. Zkoušela jsem ho použít jak samotný, tak i přes denní hydratační krém, protože jsem suchá sušenka a musím říct, že s krémem mi byl příjemnější. Pro někoho kdo má normální nebo smíšenou pleť bude v pohodě i samostatný.

Sjednocení tónu pleti. To musím uznat, že skutečně funguje, stejně tak jako, že kryje drobné nedostatky a pleť prozáří. Jenže po aplikaci jsem měla pleť poměrně lesklou, což není výsledek, kterého bych BB krémem chtěla docílit, proto jsem si přes to musela dát ještě pudr.

Ochrana proti UV záření SPF 15. Tuhle vlastnost považuji skoro za samozřejmou u denních krémů, resp. make-upů, proto se nad ní ani nebudu rozplývat.








Bez BB krému
















 S BB krémem 


 













Když to vezmu kolem a kolem, tak je BB Cream od Garnier dobrá věc, která se bude hodit do většiny kosmetických taštiček. Ráda bych vyzdvihla fakt, že po aplikaci BB krému je pleť pěkně svěžě a zdravě vypadající. Produkt určitě ocení ty, které nejsou zvyklé používat klasický tekutý make-up. A taky jsem ráda, že je BB konečně na našem trhu, protože (doufám) že už se nebudeme muset koukat na obličeje přeplácané make-upem, které to ani nepotřebují a ve finále to vypadá hůř než bez něj.

K dostání jsou dva odstíny, já jsem zkoušela ten světlejší.

CELKOVÉ HODNOCENÍ:


Za sebe dávám BB Creamu 8 bodů z 10ti. Jeden dávám dolů za to, že aby se moje pleť cítila skvěle, potřebovala jsem pod to hydratační krém a jeden bod za to, že jsem potřebovala pudr, abych se neleskla jako čerstvě oholená hlava mého milého.

Na druhou stranu na BB Creamu se mi ohromně líbí jeho svěží vůně a přijatelná cena, v drogeriích ho zlevnili na 199,- Kč. Přijde mi jako levnější varianta hydratačního tónováku od Clinique Moisture Surge Tinted Moisturizer.




čtvrtek 5. dubna 2012

Voda pro život od Giorgio Armani

Víte, že akce na podporu zajištění pitné vody pro lidi v Ghaně nebo Bolívii stále běží? Letos už druhou sezonu!

Na následky požití kontaminované vody tam totiž umírají až čtyři tisíce lidí denně. Koupí parfému Acqua di Gió nebo Acqua di Gioa od Giorgio Armani zajistíte 100 litrů bezpečné pitné vody pro děti a jejich rodiny ve výše zmiňovaných oblastech. 


Akci organizuje Green Cross International s podporou Giorgio Armani.

Prospěšná akce, co na ní říkáte?


Zdroj: Harper´s Bazaar 03/12

středa 4. dubna 2012

Dárková akce Clinique 16. - 29. DUBEN 2012

Jako každé jaro, ani to letošní není výjimkou co se týče dárkových taštiček k nákupu v Clinique. Letos jsou na výběr dvě varianty podle obsahu nákupu.

1. VARIANTA - K NÁKUPU 2 A VÍCE VÝROBKŮ, Z NICHŽ JEDEN JE PÉČE

Pokud si v butiku Clinique pořídíte 2 jakékoli výrobky, z nichž teda jeden musí být z péče (třeba odličovač, krém nebo 3 kroky), tak se můžete těšit na taštičku, která obsahuje:


- denní krém Superdefense SPF 25,
- krém na ruce Deep Comfort Hand & Cuticle Crem,
- tekuté mýdlo na obličej pro smíšenou pleť Liquid Facial Soap Mild,
- duo očních stínů Colour Surge Eye shadow, odstín Victorian Pink,
- lesk / balzám na rty Superbalm, odstín Grapefruit,
- černou řasenku High Impact Mascara.

Tuhle taštičku seženete jenom v obchodech Clinique během 16. - 29. DUBNA 2012.

2. VARIANTA PRO TY MÉNĚ NÁROČNÉ K NÁKUPU 2 JAKÝCHKOLI VÝROBKŮ


Druhou variantu seženete kromě butiků Clinique i v sítích distribučních parfumerií (i na Slovensku!) a to k nákupu dvou jakýchkoli výrobků Clinique v daném termínu a taštička obsahuje:

- gelový hydratační oční krém All About Eyes,
- hydratační gel Moisture Surge,
- peeling 7 Day Scrub Cream,
- lesk na rty Vitamin C Lip Smoothie, odstín Pink Me Up,
- černou prodlužující řasenku High Lengths Mascara.

Tak co, pro kterou se vydáte?

pondělí 2. dubna 2012

Úlovek měsíce - micelární voda

Během uplynulého víkendu, když jsme s přítelem šli do "Kaufláče", jak mu familiérně říkáme, zatoulala jsem se do oddělení s kosmetikou. Ne, že bych jí měla málo, ale hledala jsem novou inspiraci... No dobře, dobře, tak se přiznávám, šla jsem šmejdit po beauty. Po nějaké chvilce mě spíš než produkt samotný zaujala cena - 26,90 Kč! Tak jsem začala pídit po regále a hledat za tak malou cenu nějakou maličkost, co jsem ale nenašla! Micelární čistící vodu 200 ml velkou! Značka, pro mě trochu neznámá, Blanechtte B. Natural Care, je privátní značka řetězce Kaufland, která funguje již řadu let a její sortiment tvoří kosmetické produkty.


Mno, co se týče kosmetiky, tak přiznám se, jsem trochu zmlsaná. Za tu cenu jsem čekala něco, po čem mi vypadají řasy a po čem budu vypadat jako Samantha v Sexu ve městě po chemickém peelingu. Opak byl ale pravdou.

Z micelární vody jsem maximálně nadšená! Nejenom, že odlíčí make-up, nedělá jí problém ani moje výraznější líčení očí. Zprvu jsem se velmi bála použít micelárku na oči, protože je mám velmi citlivé a je jen velmi málo produktů, které k očím snesu. Blanchette B. ale nezklamala. Dokonce se i pyšní logem dermatologicky testováno a hypoalergenní produkt.
Po nanesení na vatový tampon se uvolňuje velmi příjemná a čistá vůně. Pokožka je perfektně odlíčená, pročištěná, velmi hebká a svěží na dotek. Dokonce ani nemám potřebu si pak ještě pleť dočišťovat a oplachovat vodou. Stejně to ale dělám, protože jsem tak zvyklá. Pleť se vůbec nelepí a nemám pocit pnutí, protože micelární voda má hydratační složky, které pleť krásně zklidní zvláční. Micelární voda je určená pro všechny typy pleti, čemuž dávám velké významné plus.

CELKOVÉ HODNOCENÍ:


Z tohohle produktu jsem vážně velmi mile překvapená, jednou větou - za málo peněz hooooodně muziky. 9,5 bodu dávám za to, že je produkt vyrobený v Polsku, k čemuž mám asi trochu předsudky, ale jinak mi velmi vyhovuje a nemám nic co bych vytkla.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...